Monday, 26 May 2014

Saya adalah Shaklee Independent Distributor

Assalamualaikum...
Sihat adalah satu anugerah yang juga merupakan rezeki dari Allah s.w.t. kepada kita sebagai hambaNya.

Pengekalan kesihatan yang baik secara berterusan memerlukan tuntutan pengorbanan berupa pelaburan wang ringgit dan tenaga.

Kesibukan bekerja dan tugas harian kadang kala menyebabkan pemakanan yang kita makan setiap hari tidak memenuhi keperluan nutrisi yang sepatutnya. Kesannya, badan kekurangan nutrisi-nutrisi penting atau zat atau pun vitamin yang diperlukn oleh sel badan. Lantaran itu, kesihatan badan mudah terkena jangkitan demam, selsema, sakit sendi tulang dan sebagainya yang sekali gus membataskan pergerakan kita seharian.

Lebih parah lagi badan yang mempunyai metabolisme yang rendah serta antibodi yang lemah akan melambatkan proses penyembuhan yang baik.

Saat ini kita merasakan satu kesedaran mula wujud dalam diri untuk menjaga pemakanan. Hati mula tergerak untuk makan banyak sayur dan buah-buahan yang dikatakan kaya dengan sumber vitamin.

Selain itu, ketika sakit melanda jugalah kita mula tidak lagi berkira dengan duit kerana sanggup membayar kos bil rawatan di klinik untuk mendapat rawatan dan ubat.

Saya ingin mengajak sahabat semua agar berkesedaran awal agar membuat pelaburan kesihatan dengan membeli dan mengamalkan suplemen yang terbaik untuk kesihatan diri anda sendiri.

Pilihlah suplemen yang segar dipasaran selama lebih 50 tahun dan diakui kberkesanannya serta memiliki sijil halal iaitu SHAKLEE!!

Saya adalah Shaklee Independent Distributor yang sah. ID saya adalah 1069671.

Buat tempahan suplemen Shaklee anda dengan menghubungi saya 0179392633.

Saya juga membuat khidmat penghantaran produk Shaklee ke kawasan berhampiran anda secara COD di sekitar Machang, Tanah Merah, Kok Lanas dan Pair Puteh di Kelantan serta Jerteh dan Merang di Terengganu.

Jom sihat dengan mengamalkan suplemen Shaklee setiap hari secara konsisten. Bila badan sihat secara langsung juga kita akan kelihatan cantik!! INSYAALLAH...

No comments:

Post a Comment